La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La cuina d'Argentina i Equador, protagonista de l'activitat Polítics a Taula

Data de publicació: 30/3/2011

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha participat aquesta tarda en l'activitat, que forma part del cicle Mirades al Sud, organitzat per la regidoria de Drets Civils, Cooperació i Immigració

Plats tradicionals de l'Argentina i l'Equador han centrat el sopar que han preparat avui l'alcalde de Lleìda, Àngel Ros, juntament amb Alexis Guallar (CiU), Maria José Horcajada (PP), Montse Bergés (ERC) i Ramon Camats (ICV) en el marc del cicle Mirades al Sud, organitzat per la regidoria de Drets Civils, Cooperació i Immigració de l'Ajuntament de Lleida.  

La finalitat de l'activitat "Polítics a taula" és que els representants polítics puguin compartir un moment de relació amb les diferents entitats que des de la ciutat treballen amb cooperació per als països de Llatinoamèrica i crear alhora un espai de debat i reflexió entorn a l’Amèrica llatina i la seva cultura. Un cop cuinats els plats, se serveixen en un sopar tertúlia. L’acte té lloc a partir del les 19 hores al Restaurant Manelli (carrer Acadèmia, 19). 

Mirades al Sud és una proposta de la Regidoria d’Immigració, Drets Civils i Cooperació de l’Ajuntament de Lleida per donar a conèixer enguany les cultures de Llatinoamèrica i la tasca que des de Lleida fan les diverses entitats en matèria de cooperació i codesenvolupament a l’Amèrica Llatina. Es tracta d’un programa d’actes, que enguany arriba a la segona edició, que va iniciar-se el proppassat dia 15 de març i que ha inclòs conferències, taules rodones, exposicions, tallers i concerts, amb la finalitat de donar a conèixer la realitat dels diferents països que engloben Amèrica Llatina des de les vivències mes properes.

Més d’una quinzena d’entitats han participat aquest any en l'organització de Mirades al Sud, en especial el Centre Llatinoamericà de Lleida, l’Associació Euroamericana, l’Associació Bolívia Pluricultural, juntament amb l’Ajuntament de Lleida.

Lleida treballa amb Amèrica Llatina des de 1995, finançant molts projectes a diferents parts de l’Amèrica del Sud, tant de cooperació, codesenvolupament, com de sensibilització. En aquest cas, “Mirades al Sud” ho és més de sensibilització, amb la finalitat de donar a conèixer a la ciutadania de Lleida les cultures que ens envolten, que conviuen amb nosaltres.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.