La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Faustino Muñoz visita la col·lecció d’ampolles del Museu de l’Aigua de Lleida

Data de publicació: 16/3/2011

Faustino Muñoz Soria, sommelier i especialista en aigües envasades, ha visitat el Museu de l’Aigua de Lleida per conèixer l’exposició “Aigües del món, un món d’aigües”.

CULTURA


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:


El prestigiós sommelier ha publicat recentment el llibre “Aguas del mundo” on ha seleccionat les més importants en l’àmbit internacional. També s’ha interessat per la col·lecció d’ampolles d’aigua, destacant el fet que les ampolles han estat donades per persones de Lleida que han participat en aquest interessant projecte. Totes les ampolles estan incloses en la base de dades que el Museu de l’Aigua elabora des del 2004.

Aprofitant la trobada, Faustino Muñoz ha fet donació d’unes ampolles d’edició limitada i amb disseny exclusiu provinents de dos manantials de Catalunya.

La col·lecció del museu va iniciar-se l’any 2004 i actualment compta amb més de 1.100 exemplars provinents de tot el món, d’origen molt divers, de països com Camerun, Illa Maurici, Madagascar o Moçambic.

L’exposició permanent d’ampolles d’aigua es pot visitar al campament de La Canadiense de dimarts a diumenge d’11 a 14 h.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.