La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Éxit de participació a la primera visita guiada a la Lleida Secreta

Data de publicació: 5/3/2011

TURISME DE LLEIDA

L'Ajuntament de Lleida ha estrenat aquesta tarda amb éxit de participació un nou recorregut guiat per tres dels espais que formen part de la Lleida Secreta: les restes romanes de l’Auditori Enric Granados, les Restes de la Muralla d’Anselm Clavé núm. 47 i les Adoberies de la Rambla Ferran.

La Lleida Secreta és una ruta que permet conèixer vestigis romans, andalusins i medievals de l’antiga ciutat, restes de muralles, esglésies i altres elements que han sobreviscut al pas del temps i es troben en llocs ocults. En aquest edició cal destacar la visita a les Adoberies, situades al número 9 de la Rambla Ferran, que són les més antigues de l'estat Espanyol, les que millor s’han conservat, i que han estat recentment restaurades així com la visita a les restes romanes de l’Auditori de Lleida.

El programa de la Lleida Secreta és un projecte de recuperació dels elements del patrimoni arqueològic i històric de la ciutat incorporant-los a les visites culturals i turístiques de la ciutat. Les visites sortiran a les 17.30 hores de la tarda de tots els dissabtes de març a juny. El punt de trobada és la plaça Mossèn Cinto Verdaguer (Auditori).

Per tal de poder participar-hi cal fer una inscripció prèvia, a través tant de l’Oficina de Turisme de Lleida ubicada al carrer Major núm. 31 al telèfon 902250050 com a la mateixa oficina de les Adoberies. Les places són limitades a 25 persones i la inscripció és gratuïta.

Cal destacar que es tracta d’una activitat inclosa dins del Pla de Barris Portal de Magdalena–Noguerola que porta a terme l’Ajuntament de Lleida, a través de l’Empresa Municipal d’Urbanisme, amb la col•laboració de Turisme de Lleida.

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.