La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Un “lipdub” celebra la finalització del Pla de Barris de la Mariola

Data de publicació: 6/11/2010

Més de 500 persones participen al vídeoclip amb la música que combina la rumba de Lo Beethoven i el rap del cantant del grup Juglares Aka

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, la primera tinent d’alcalde Marta Camps i la regidora del barri de la Mariola, Sara Mestres, han participat aquest matí a la gravació del libdub que servirà per celebrar la finalització del Pla de Barris de la Mariola. El videoclip, que combina la rumba de Lo Beethoven i el rap del cantant del grup Juglares Aka, és una sincronització labial i doblatge d’àudio i que ha comptat amb la participació de més de 500 persones del barri, entre veïns i veïnes, treballadors, entitats i associacions ubicades a la Mariola.

L’objectiu d’aquesta activitat, que mostra les darreres millores que s’han realitzat als carrers i equipaments del barri i dóna a conèixer diverses situacions del dia a dia de la Mariola, és la dinamització que s’ha aconseguit mitjançant la implicació dels agents socials en aquest pla de millora integral, tant en l’àmbit urbanístic, com cultural i social.

Durant els cinc minuts de duració del lipdub es mostren algunes de les actuacions que s’han portat a terme al barri des que es va posar en marxa el projecte de la Mariola l’any 2004. En primer lloc, s’han posat en servei nous equipaments com l’escola bressol i ludoteca del Parc de Gardeny, una ciberaula destinada als joves del barri, i el CAP 1r de Maig, que suposa el més gran de la ciutat, evidenciant l’aposta clara pel barri. En aquest sentit, cal destacar que en aquests moments s’està executant el futur Museu de la Ciència al Turó de Gardeny.

Així mateix, el vídeo també destaca les múltiples actuacions de millora que s’han realitzat als carrers de la Mariola, com la millora de les xarxes d’electricitat, aigua i telèfon, l’enjardinament a diferents zones del barri, la instal•lació de jocs infantils i la supressió de barreres arquitectòniques. Finalment, també s’ha posat de manifest la bona acollida dels diversos cursos de formació i inserció laboral que s’han portat a terme al barri, amb la participació de més de 500 persones.

El lipdub, doncs, pretén ser també un reconeixement a les persones, veïns i veïnes, treballadors, entitats, associacions i serveis del barri de la Mariola, pel gran esforç que fan cada dia en el barri, i un agraïment per la seva implicació i col•laboració amb el Pla de millora de la Mariola.

 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.