La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

L’alcalde inaugura el centre de fisioteràpia “Fisiològics” a Agramunt

Data de publicació: 10/10/2010

ALCALDIA

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha inaugurat aquest matí el centre de fisioteràpia “Fisiològics” a Agramunt, acompanyat de l’equip de fisioterapeutes, Marc Martí i Diana Martorell.

Durant el transcurs de la inauguració, els assistents han visitat les noves instal•lacions del centre i han brindat pel futur del nou establiment.

Després, el paer en cap ha assistit a la inauguració de la Fira del Torró d’Agramunt, esdeveniment que tindrà lloc fins el proper dia 12 d'octubre.

 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.