La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La crítica gastronòmica, a la Fira de Sant Miquel

Data de publicació: 30/9/2010

En el marc del Saló del producte alimentari de proximitat PRODUQTE

FIRA DE LLEIDA

L'alcalde de Lleida ha assistit aquest migdia a la conferència “ Com es realitzen les crítiques gastronòmiques” a càrrec del crític gastronòmic Eduard Ros en el marc del Saló del Producte Alimentari de Proximitat PRODUQTE. La xerrada, que ha analitzat des de les característiques del gènere de la crítica culinària fins a les publicacions, els blocs i els noms propis d'aquest sector en l'actualitat, forma part de les activitats paralel·les del saló Produqte.

Show cooking, xerrades i ponències de cuiners de prestigi com Xixo Castanyo, Najat Kaanache d'El Bulli o Isma Prados, entre d'altres, conformen els actes inclosos dins l'espai central d'activitat gastronòmica d'aquest saló, situat al Palau de Vidre. En aquesta primera edició hi participen 62 expositors de productes de qualitat.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.