La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

El Magical Media s’omple de drones en l’única trobada d’aquestes aeronaus no tripulades de l’Estat

Data de publicació: 31/5/2014

L’alcalde Ros ha subratllat els usos d’aquests aparells, com l’agrícola, l’esportiu, el turístic o el de protecció civil, i la presència d’un estand de la Fundació Oró en la V Trobada Lleida Drone, en el marc de l’Any Oró a la ciutat

PARC CIENTÍFIC

El Magical Media s’ha omplert aquest dissabte de drones en l’única trobada d’aquestes aeronaus no tripulades que es fa a l’Estat. La V Trobada Lleida Drone ha comptat amb uns 150 participants procedents d’arreu i la presència de professionals, empreses i aficionats a aquests aparells. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha saludat els assistents a la trobada i ha subratllat l’aposta que la Paeria ha fet amb aquesta cita dels drones i l’ús als quals es vinculen, com l’agrícola, l’esportiu, el turístic o el de protecció civil.

Aprofitant aquest esdeveniment tecnològic, l’alcalde ha visitat també l’estand de la Fundació Oró, que s’ha instal·lat en la V Trobada Lleida Drone amb motiu de l’Any Oró a la ciutat. En aquest espai es pot conèixer la lluna amb desenvolupaments informàtics, els mapes de google i el coneixement desenvolupat pel científic lleidatà Joan Oró. 

Entre les activitats previstes al programa destaca l’exposició d’una quarantena de drones i de diverses impressores 3D, amb les quals s’han construït peces de drone. També s’ha fet un vídeo multidrone al Castell dels Templers, amb la col·laboració de Turisme de Lleida. L’objectiu d’aquesta i de les diferents trobades és desenvolupar projectes de tecnologia conjunts relatius a aquestes aeronaus i organitzar jornades divulgatives per donar-les a conèixer.

El tinent d’alcalde Rafel Peris ha acompanyat l’alcalde en la visita al Magical, amb Andreu Ibáñez, organitzador del Lleida Drone, que està patrocinada per Ponent 2002.


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


© Ajuntament de Lleida | Centro de privacidad
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.