La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

“Lleida, a escaire i cartabó” atansa al lector la història i l’ànima dels edificis més representatius de la ciutat

Data de publicació: 19/4/2013

El paer en cap felicita l’autor del llibre, Fèlix Montagut, per la compilació dels dibuixos de cinquanta edificis lleidatans, que van acompanyats del text d’alguna persona que hi està vinculada

CULTURA

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha rebut aquest matí l’autor del llibre “Lleida, a escaire i cartabó”, Fèlix Montagut, al Palau de la Paeria. L’alcalde ha felicitat Montagut per la compilació que ha fet en aquesta publicació dels edificis més representatius de la ciutat i per l’acompanyament del text d’alguna persona que hi està vinculada. Ros ha afirmat que és una manera de conèixer “i percebre l’ànima” de les persones que mantenen algun llaç amb l’edifici i que li mostren la seva estima. Alhora, permet conèixer més i estimar aquests espais de la ciutat.

Per la seva banda, l’autor, que és qui ha fet els dibuixos amb molta precisió, ha afegit que les persones que hi han col·laborat han demostrat que gaudeixen del seu ofici i que han contribuït a donar ànima als edificis.

En la recepció a l’Ajuntament, l’alcalde ha estat acompanyat per la tinenta d’alcalde, Montse Parra, i el director del Consorci del Turó de la Seu Vella, Josep Tort. Parra presentarà aquesta tarda el llibre amb l’autor, a la Sala de la Canonja de la Seu Vella.

Montagut ja ha va presentar el títol “La Seu Vella, a escaire i cartabó”.


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


© Ajuntament de Lleida | Centro de privacidad
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.