Lleida Marxa

Suscripción en el servicio La Paeria Noticias

Suscripción a La Paeria Noticias

Si también se recibe información por otros medios
Antes hay que dar la dirección de correo electrónico en el apartado Suscripción a La Paeria Noticias.
(Campos opcionales)

Informació sobre protecció de dades

 • Responsable
  Ajuntament de Lleida. CIF P2515100B. Plaça Paeria 1. 25007 Lleida.
  Adreça del Delegat de Protecció de Dades: dpd@paeria.es
 • Finalitat
  Transmetre informació municipal del servei d’Informàtica de l’Ajuntament de Lleida.
  Termini de conservació de les dades: Mentre es mantingui el servei “Butlletí per correu electrònic del servei d’Informàtica de l’Ajuntament de Lleida” i mentre no s’indiqui la revocació a rebre més butlletins.
 • Legitimació
  Consentiment de la persona interessada.
  En cas que inclogueu dades de tercers, haureu d’informar-los del que s’indica en aquesta plana amb caràcter previ a la seva inclusió.
 • Destinataris
  No se cediran dades a tercers, tret que sigui obligació legal.
  Transferències internacionals: Actualment no n’hi ha. Es preveu canviar de plataforma d’enviament de butlletins però, en el cas que es contracti una plataforma d’enviament de butlletins dels Estats Units, es farà sota l’acord EU-US Privacy Shield.
 • Drets
  Podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les, suprimir-les, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, enviant la vostra sol·licitud al Registre General de l’Ajuntament de Lleida, Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana, Rambla Ferran 32, baixos, 25007 Lleida.
  Podeu revocar el consentiment en qualsevol moment, des de les notícies rebudes o des de la plana d’administració de preferències de subscripció. Per entrar a l’esmentada plana d’administració de preferències necessitareu la contrasenya que vau obtenir quan us vau donar d’alta al servei.
  Si considereu que els vostres drets no s’han atès adequadament, teniu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.
  No obstant, si us adreceu prèviament al delegat de protecció de dades aquest us ajudarà a resoldre el cas.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Aviso legal
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.