La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Consultas frecuentesDetalle consulta frecuente

Consultas frecuentes


Què és el servei de teleassistència i com el puc demanar?

El Servei de Teleassistència de l'Ajuntament de Lleida us garanteix el suport necessari per continuar gaudint d'autonomia a casa vostra les 24 hores del dia tots els dies de l'any.

Funciona mitjançant un terminal instal·lat al domicili de la persona i una unitat de control remot en format de penjoll o polsera per cada un de les persones usuàries del servei, que permet estar connectat de forma permanent amb el centre d'atenció 24 hores al dia, els 365 dies de l'any.

Podeu sol·licitar el servei:  • Trucant al telèfon 900 50 50 60. Una persona vindrà a casa vostra per a informar-vos i ajudar-vos a tramitar el servei del teleassistència.

  • Imprimint la sol·licitud, i en el cas de què us atenguin en la xarxa de la sanitat privada imprimir l'informe mèdic. Un cop emplenats,  ho heu de presentar, juntament amb la documentació solicitada a l’Oficina Municipal d’atenció ciutadana (Edifici Pal·les, plaça de la Paeria 11, 25007, Lleida)

  • Podeu anar als serveis socials per a què us ajudin a fer la sol·licitud. Si no sabeu on anar visiteu la web On són el serveis socials?.


Més informació sobre el servei


<< Tornar a la llista

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Centro de privacidad
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.