Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

Turisme de Lleida i Isidre Esteve renoven la col·laboració perquè el pilot porti el nom de Lleida en totes les competicions

Data de publicació: 13/5/2022

Esteve es prepara per debutar al Ral·li d'Andalusia al juny, al Ral·li del Marroc a l’octubre i al Ral·li Dakar al gener de 2023

TURISME DE LLEIDA

El president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, i el pilot Isidre Esteve s’han reunit avui per renovar la col·laboració perquè el pilot lleidatà continuï portant el nom de Lleida en les competicions en les quals participa arreu del món.

Un any més, Turisme de Lleida i Esteve segellen una entesa que dona visibilitat a Lleida en les competicions esportives del món del motor a tots els nivells, com s’ha fet en els darrers 8 anys.

Per l’actual temporada, Esteve es prepara per debutar al Ral·li d'Andalusia del 7 al 14 de Juny, després té previst participar en el Ral·li del Marroc, del 7 al 14 d'octubre, i, finalment, el Ral·li Dakar el gener de 2023.

Al marge de la seva activitat esportiva, Isidre Esteve encapçala la Fundació Isidre Esteve amb l’objectiu principal millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física o mobilitat reduïda.