Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

L'alcalde, Miquel Pueyo, assisteix a la cloenda del cicle de debat sobre la digitalització del comerç que organitza La Mañana

Data de publicació: 12/5/2022

La trobada "Del Baratillo al 2.0" ha comptat avui amb la participació del vicepresident del govern de la Generalitat, Jordi Puigneró

ALCALDIA

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha assistit aquest matí a la jornada de cloenda del cicle "Del Baratillo al 2.0" organitzada pel diari La Mañana al CaixaFòrum Lleida, que ha comptat amb la participació com a convidat del vicepresident del govern de la Generalitat i conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, per tal d'abordar el debat sobre els reptes que comporta la digitalització del sector comercial a les Terres de Lleida.

Pueyo ha destacat la necessitat "de no establir una frontera absoluta entre allò que és analògic o relacions interpersonals i el que és digital". "És molt important per a les empreses i per als comerços no només estar en condicions de gestionar bé la seva venda online i presencial, sinó de mantenir una identitat en relació amb els clients, els canals de comunicació i entendre que probablement alguns dels seus clients podran ser-ho simultàniament en línia i en directe", ha assenyalat Pueyo.

El cicle "Del Baratillo al 2.0" que organitza La Mañana ha comptat amb tres sessions dedicades al debat sobre el futur del sector del comerç i els canvis que hi comportarà la seva transformació digital. També han assistit a aquesta última sessió els regidors, Ignasi Amor, Marta Gispert, Jaume Sellés, Maria Burrel i Elena Ferre.