Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

L’Agrupació Teatral Toar reprèn el cicle d’Els Pastorets a l’Auditori Municipal Enric Granados

Data de publicació: 29/12/2019

Agafa el relleu del grup Talia i precedeix l’actuació de l’AEM-Belles Arts, que tindrà lloc l’1 i 4 de gener al Teatre de l’Escorxador

CULTURA

L’Agrupació Teatral Toar ha continuat amb el cicle de representacions d’Els Pastorets que s’han programat amb motiu de les festes nadalenques a la ciutat, duent l’obra de Lluís Millà a l’Auditori Municipal Enric Granados. En aquesta ocasió, el grup ha comptat amb la col·laboració del Grup Sardanista Montserrat i dels Diables de Lleida, a més de la participació especial del tinent d’alcalde Paco Cerdà.

Cal destacar que a la representació també han assistit els regidors Regina Cairol, Sergio González, Cristina Morón i Xavier Palau.

El Toar ha agafat el relleu del cicle de representacions que va iniciar el 26 de desembre, festivitat de Sant Esteve, el Talia Teatre, que va fer quatre actuacions en el Teatre de l’Escorxador, pe a les quals va comptar amb la col·laboració de l’Esbart Arrels de Lleida i els Grallers del Tasc.

El pròxim dimecres, 1 de gener, a dos quarts de 7 de la tarda, tornaran les representacions d’Els Pastorets al Teatre de l’Escorxador. En aquesta ocasió ho faran de la mà de l’AEM-Belles Arts, que amb la col·laboració de l’Esbart del Sícoris Club tornaran a repetir l’actuació el dissabte, dia 4.