Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

Guerau Masagué, del Club Escacs Lleida, campió de Catalunya d'Escacs per edats

Data de publicació: 14/4/2017

El jugador del Club Escacs Lleida ha participat en la categoria sub 14

ESPORTS

La delegació del Club Escacs Lleida ha tornat a casa amb una victòria, assolida per Guerau Masagué, que s'ha proclamat aquesta setmana, campió de Catalunya de sub 14, amb 7.5 punts sobre 9. Sergi Riu, de Foment Martinenc, ha resultat subcampió, i Joana Ros, del Sant Boi, ha estat la tercera a pujar al podi en aquesta categoria.

La delegació del Club Escacs Lleida, que ha participat des del 8 fins al 13 d’abril en la fase final d’aquest Campionat de Catalunya d'Escacs per Edats que ha tingut lloc a la Pineda, i en la qual hi ha participat 472 jugadors, ha estat formada per Roger Domènech (sub 8), Guerau Benseny (sub 10), Daniel Sastre (sub 12), Luis Miguel Gutiérrez, Sanuel Llinares (Sub 14), Guerau Ripoll, Albert Vila, Ferran Solé, Jordi Mir (sub 16) i Edgar Solé (sub 18), tots ells capitanejats pel mestre català Josep Codina i l'entrenador del club Alejandro Barbero.

L’Ajuntament de Lleida dóna suport al Club Escacs Lleida i ha col·laborat en l’organització de la fase prèvia d’aquest campionat, que es va celebrar al Centre Cívic de Balàfia el passat mes de febrer.

Amb aquesta victòria es referma la base del club i es premia l'esforç de mestres i entrenadors, que durant uns quants anys, cada divendres, ensenyen el respecte al taulell i expliquen el què i el com dels escacs a nois i noies a partir de 8 anys.

Noms propis dels escacs a Lleida com Joan Gensana, Josep Codina, Joan Trepat, Alejandro Barbero i Adel Oussama són els artífexs d'aquesta nova fornada de jugadors amb molt camí per recórrer.