Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

L’Equip Nits Q Lleida surt per la festa de Carnestoltes

Data de publicació: 5/2/2016

Els joves voluntaris han estat en els locals d’oci de que col·laboren amb el programa per promoure la diversió cívica i segura

L’Equip Nits Q Lleida ha sortit aquesta nit amb motiu de la celebració de la Festa de Carnestoltes per difondre el missatge de passar-s’ho bé d’una manera cívica i segura. Els joves voluntaris han preparat una ruta pels principals carrers de la Zona Alta amb la col·laboració dels locals d’oci que habitualment participen en les accions que es fan en el programa Nits Q Lleida. En aquesta ocasió han estat: EPAP, Trivial, Casa de la Bomba, Comèdia, Baba Room, Xtras, Maracas, Jagger, Zappa, Jimbo & Rombos, Bitch club, Les Paul, Fissure, Swag i Boite.

Aquesta nit s’han repartit 300 Kits dels plaers, amb els quals col·labora l’Associació Antisida de Lleida, entre les persones que han sortit a gaudir d’aquesta particular festa. En aquesta ocasió també s’ha obsequiat amb una piruleta per sensibilitzar sobre el soroll que es produeix durant la nit i les molèsties als veïns.

El programa Nits Q Lleida té programades un seguit d’accions al llarg de l’any en determinats zones i espais d’oci de la ciutat, així com en festes populars, amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania que oci i descans poden conviure. Aquestes intervencions formen part del treball conjunt que s’està duent a terme a través de la Plataforma Participativa, un espai de treball entre diferents agents implicats en l’oci nocturn de la ciutat (regidories municipals, associacions de veïns, ONG, entitats juvenils, cossos de seguretat, serveis sanitaris, federació d’hoteleria i, evidentment, els locals d’oci nocturn de la ciutat).