Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

L'edifici de la Regidoria de Drets Civils llueix la bandera de l'arc de Sant Martí, símbol de l'orgull gai i lèsbic

Data de publicació: 28/6/2014

La plaça Sant Francesc acull aquesta tarda la lectura del manifest en Commemoració del Dia Internacional de l'Orgull Lesbià, Gai, Transexual i Bisexual

L'edifici que acull les depedències municipals de Drets Civils, Cooperació i Igualtat llueix la bandera de l'arc de Sant Martí, símbol de l'orgull gai i lèsbic. La tinent d'alcalde i regidora de Benestar Social, Montse Mínguez, i la regidora de Drets Civils, M. Rosa Ball, juntament amb el president de l'associació Eagle, Francesc Reinoso, han commemorat d'aquesta manera el Dia Internacional de l'Orgull Lesbià, Gai, Transexual i Bisexual, que culminarà amb la lectura del manifest aquesta tarda a la plaça Sant Francesc.

El Col·lectiu EAGLE és una associació de persones que defensa els principis de la democràcia, la igualtat, la participació, la solidaritat, la fraternitat i el progrés, mitjançant l’acció social i treballant, principalment, la diversitat afectivo-sexual en l'àmbit Lesbianes, Gais, Homes i Dones Trassexuals i Bisexuals. Alhora, promou la socialització i la integració de la comunitat homosexual, transexual i bisexual a la societat que ens envolta a les terres de Lleida i el seu entorn, incentivant activitats diverses.