Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

La 15a edició de Fira de Nuvis manté la plena ocupació amb gairebé un centenar d’expositors

Data de publicació: 5/11/2013

El saló, que tindrà lloc del 8 al 10 de novembre al Pavelló 4, ofereix una àmplia varietat de serveis i productes relacionats amb els esdeveniments socials

Àngel Ros destaca la importància de mantenir el nombre de fires amb el mateix espai d’exposició i plena ocupació

FIRA DE LLEIDA

Fira de Nuvis, el saló de serveis i equipaments per a celebracions, compleix enguany el seu 15è aniversari mantenint la plena ocupació amb 95 expositors. Així ho han anunciat l’alcalde de Lleida i President de Fira de Lleida, Àngel Ros, el President de la Cambra de Comerç, Joan H. Simó, el vicepresident de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, el director de Fira de Lleida, Oriol Oró, i el tinent d’alcalde i responsable de Promoció Econòmica de la Paeria, Rafael Peris, durant la presentació d’aquesta iniciativa, que presenta les novetats i les darreres tendències de tots aquells sectors relacionats amb els esdeveniments socials, com vestits de celebració, restauració, agències de viatges, estètica i perruqueria, fotografia i vídeo, hotels, decoració, joieria, floristeria, participacions i regals, etcètera.

El paer en cap, Àngel Ros, ha remarcat la importància de mantenir el nombre de fires, aconseguint alhora mantenir l’espai d’exposició i nombre d’expositors. “El sector del comerç i la restauració segueix apostant per la Fira DeNuvis, una eina de dinamització molt útil per al comerç de les nostres terres”, ha afegit l’alcalde. Inclou tall de veu d’Àngel Ros.

Per la seva banda, Joan H. Simó, ha coincidit en assenyalar com els sectors del comerç, de l’hostaleria i de la restauració es veuen clarament afavorits per aquests tipus de salons. Finalment, Miquel Padulla ha posat de manifest la gran capacitat d’atracció de DeNuvis, que atreu persones provinents d’Andorra, l’Aragó o Tarragona, entre altes destinacions.

De Nuvis, que tindrà lloc del 8 al 10 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida, presenta enguany novetats importants amb la incorporació amb força del sector del mobiliari. Cal destacar que els expositors del DeNuvis sortejaran serveis i productes per un valor total de més de 14.000 euros: un creuer Royal Caribbean, nits romàntiques en hotels, reportatges de casaments, productes de cosmètica, xecs regals, etcètera. A més a més, també manté el tradicional gran sorteig DeNuvis, en el què Fira de Lleida sortejarà per 1.000 euros per a totes les parelles que s’hagin de casar i contractin un servei a la fira. Cal remarcar, a més, que molts expositors ofereixen promocions i descomptes per la gent que contracti els seus serveis i productes a la fira: des d’un 5% en la contractació de viatges, un 10% en banquets i entre un 10% i un 30% en reportatges fotogràfics.

El saló ofereix, també, un ampli ventall d’activitats paral·leles, com concerts en directe durant la fira, a càrrec de Clàssica, una Master Class de ball gratuïta diumenge a les 11.30h a càrrec de Factoria D,

Showrooms de maquillatge i pentinats de núvia, a càrrec d’estètica Sara Buira – Hairestudio by Dani, i diverses exhibicions de balls de saló a càrrec de ballarins professionals. També hi hauran les tradicionals desfilades de moda, que tindran lloc dissabte i diumenge durant tota la tarda.