Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

La Paeria presenta dos projectes als Premis Alfons Ortuño

Data de publicació: 1/8/2020

‘Pressupostos Oberts’ i ‘Activa’t a casa’ opten als guardons que tenen com a objectiu reconèixer les actuacions d’innovació i bones pràctiques en matèria de gestió pública de les administracions públiques catalanes

REGIDORIA DE GOVERN OBERT, QUALITAT DEMOCRÀTICA I INSTITUCIONAL

L’Ajuntament de Lleida opta per primera vegada als Premis Alfons Ortuño, creats per l’Escola d'Administració Pública de Catalunya amb l'objectiu de reconèixer les actuacions d’innovació i bones pràctiques en matèria de gestió pública de les administracions públiques catalanes.

La Paeria es presenta a la cinquena edició d’aquests guardons amb dos projectes: ‘Pressupostos Oberts’, de la Regidoria de Govern Obert, Qualitat Democràtica i Institucional, que ho fa en la categoria Transparència, Bon Govern, Avaluació i Qualitat, i ‘Activa’t a Casa’, de la Regidoria de Participació, i Lluita contra la Corrupció, que opta en l’apartat Desenvolupament d’Equips i de Persones.

La convocatòria 2020 dels Premis Alfons Ortuño, que dur per lema “Idees que neixen per ser de tots”, vol reconèixer els projectes implantats en els darrers dos anys (entre l’1 de gener de 2018 i el final del termini de presentació de candidatures).

A més de les dues categories esmentades, en les quals participen els projectes de la Paeria, n’hi ha dues més per aquells treballs que es poden englobar en els reservats a Organització, Processos i Gestió Econòmica i a Serveis Finalistes.

L’Ajuntament de Lleida va posar en marxa el mes de febrer el nou portal, ‘Pressupostos Oberts’, que permet consultar la gestió dels comptes municipals des del 2017 i el llistat de les factures tramitades des de llavors.

Per la seva part, la Regidoria de Participació va impulsar el mes de març, juntament amb la Federació d’Associacions de Veïns, el projecte ‘Activa’t a casa’, un programa per motivar la gent gran a mantenir-se en forma durant el confinament per l’estat d’alarma, que va estar difós a través de la televisió local. 


<< Tornar