Data de publicació: 18/12/2017

L’Aparador de Joventut exposa “Clàssics contemporanis” dels alumnes col·legi Episcopal


Són peces gràfico-plàstiques dels alumnes de 2n de Batxillerat Artístic del centre i es poden visitar fins al 31 de gener

L’Aparador, l’espai expositiu al hall de la Palma-Centre de Recursos Juvenils, acull durant els mesos de desembre i gener una exposició d’obres gràfico-plàstiques, que han fet els alumnes de 2n de Batxillerat Artístic del col·legi Episcopal. La mostra porta el títol “Clàssics contemporanis”.

En aquest projectes s’observa com es treballen diferents tècniques i estils sota el fil conductor de la nova reinterpretació de grans obres mestres de l’art. Les imatges mostren una nova visió gràfico-plàstica a partir de la documentació del context sociocultural, l'autor i l'anàlisi formal i conceptual de les obres originals. Una nova visió que parteix d'un referent artístic, fent un recorregut per grans referents de la història de l'art com Klimt, Kandinski, Monet, Botticelli o Munch, entre altres.

L’exposició es pot visitar a la Palma fins el dia 31 de gener de 2018, de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i de 16.30 a 20 h.

L’Aparador és un projecte del Departament de Joventut de la Paeria que, juntament amb el Mercat de les Idees, el Crea2, el Directe, el Palma Produccions, té com a objectiu possibilitar als joves espais on mostrar i donar a conèixer les seves creacions. Si alguna persona està interessa en exposar la seva obra, pot posar-se en contacte amb la Palma.


Versió de la notícia per imprimir