Data de publicació: 8/4/2014

Taller infantil i juvenil per aprendre a fer volar mini drones a la V Trobada Lleida Drone


L’interior del plató 1 del Magical es revestirà amb una gran xarxa de seguretat per facilitar l’aprenentatge sense risc

PARC CIENTÍFIC

L’associació Lleida Drone prepara la seva cinquena trobada per al dia 31 de maig i ofereix com a novetat un taller perquè nens i joves, de 8 a 18 anys, aprenguin a fer volar un mini drone usb o drone en miniatura. Aquest aparells, d’uns 10 cm, volen de manera més estable i sencilla. L’espai d’aprenentatge serà bona part del plató 1 del Magical Media, que es revestirà amb una xarxa de seguretat en forma de rectangle de 12 per 10 metres. Així s’evitaran riscos en aquesta fase inicial de l’aprenentatge.

Els participants en el taller participaran també en una competició. Hauran d’intentar que els seus aparells superin obstacles col·locats a la xarxa de seguretat. A més, hauran de fer-ho durant un espai de temps limitat. L’activitat serà gratuïta, però cal registrar-se prèviament a http://www.lleidadrone.com/2014/04/registro-para-el-indoor-training-and.html.

El plató 1 del centre audiovisual serà també la seu de sis conferències professionals i d’una exposició de drones. La V Trobada Lleida Drone començarà a les 9 del matí i acabarà a les 19 hores. El taller infantil i juvenil tindrà lloc a la tarda.

 


Versió de la notícia per imprimir