La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

El Centre BTT de Lleida ofereix més de 300 quilòmetres d'itineraris

Data de publicació: 4/11/2006

L'equipament neix amb un programa inicial de 13 rutes diferents

TURISME DE LLEIDA

El nou Centre BTT de Lleida obre aquest cap de setmana les seves portes oferint 13 rutes diferents i la possibilitat de més de 300 quilòmetres en itineraris pel terme municipal de Lleida i les seves rodalies. El nou equipament, impulsat per Turisme de Lleida, està situat al costat del Museu de l'Aigua, al camí d'Albarés, i disposa de vestidors, dutxes, serveis, magatzem, cafeteria i punt d'informació.

Centre homologat
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit aquest dissabte la inauguració del nou equipament: "Lleida té una gran riquesa encara no prou valorada com és l'eix de natura entre Rufea i La Mitjana i tota l'Horta; iniciatives com la del Centre BTT amb la seva oferta d'itineraris ens dónen una magnífica oportunitat de gaudir de tots aquests espais", ha dit Ros. EL paer en cap ha afegit que "Lleida, ara sí, ha de girar-se cap a la seva Horta".

La regidora de comerç, consum i turisme, Montse Bergés, ha destacat que el Centre BTT està homologat a dins de la Xarxa de Centres de Catalunya esdevenint d'aquesta manera un focus de promoció a nivell internacional. A més, Bergés ha afegit que "la iniciativa del BTT respon també a la filosofia de promoció de Lleida, a banda de per la pròpia ciutat i els atractius culturals i comercials, per la seva vinculació amb l'aigua per mitjà del riu i els canals; així, no és casual que el Centre BTT estigui ubicat al costat del Museu de l'Aigua i moltes de les rutes preparades tinguin en l'aigua un eix vertebrador".

El Centre BTT de Lleida està gestionat pel Club d'Usuaris i Amics de la Bicicleta (CUAB) i el pressuspost d'execució de les obres ha estat 349.000 euros.

<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.