La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

Una nova línia d’autobusos connectarà Llívia i la Bordeta els caps de setmana

Data de publicació: 30/6/2022

La L70 s’estrenarà aquest dissabte amb 46 parades que creuen tota la ciutat

REGIDORIA DE MOBILITAT I SERVEIS URBANS


Recorregut i horaris de la L70 (376,7 KB) Document PDF

Versió de la notícia per imprimir

Compartir:


Autobusos de Lleida posarà en marxa aquest dissabte una nova línia de transport públic, la dotzena amb què comptarà la xarxa a la ciutat, que enllaçarà els barris de Llívia i la Bordeta, creuant longitudinalment tota la ciutat i durà el nom de L70 Llívia-Bordeta.

Els autobusos circularan els dissabtes, diumenges i festius, a més dels dies feiners del mes d’agost. La línia comptarà amb un total de 46 parades amb un recorregut que creuarà Llívia, Pardinyes, Prat de la Roba, Balmes, Rambla d’Aragó avinguda Madrid i Blondel, el Pont vell, Cappont i la Bordeta. La freqüència prevista és d’una expedició per hora els dissabtes i feiners d’agost i de dues circulacions al dia els diumenges i festius (vegeu document adjunt).

Aquesta modificació del servei permetrà donar resposta a les necessitats dels usuaris del transport públic de millorar el servei en cap de setmana, en especial pel que fa al nucli de Llívia, ja que la línia 10 Llívia-Caparrella no funciona en cap de setmana. 

El regidor de Mobilitat i Serveis Urbans, Joan Ramon Castro, ha assenyalat que aquesta és una necessitat que l'Ajuntament ja havia detectat i que ara s'ha pogut tirar endavant aquesta millora, que garanteix servei d'autobusos a Llívia durant el cap de setmana i una freqüència de pas més elevada al barri de la Bordeta.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.