La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

ASPID comença les revisions de l’accessibilitat del Castell Templer

Data de publicació: 29/6/2022

Permetrà facilitar el seu ús per part de persones amb mobilitat reduïda

TURISME DE LLEIDA

El president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, ha acompanyat Ton Montardit, membre de la junta d’ASPID, en una visita sobre el terreny al Castell Templer de Gardeny per avaluar-ne l’accessibilitat.

En el decurs del recorregut, han anat analitzant els diferents punts i aspectes que determinen els nivells d’accessibilitat del castell templer i s’ha posat en valor la feina feta fins ara. Paco Cerdà ha destacat la necessitat de garantir l’accessibilitat en qualsevol recurs turístic. Tall de veu de Paco Cerdà

Cerdà i Montardit s’han compromès per continuar les revisions que siguin necessàries per tal d’avaluar i millorar l’accessibilitat del Castell Templer de Gardeny i del seu entorn, per tal d’emprendre les mesures que siguin necessàries per facilitar l’accés a persones amb mobilitat reduïda. En un segon nivell, les revisions d’accessibilitat afectaran també els recorreguts de les visites guiades i de les rutes per l’Horta de Lleida. 


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.