La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

La Fira de Santa Llúcia obre les seves portes amb més parades i en una nova ubicació

Data de publicació: 4/12/2010

La recentment renovada plaça Cervantes acollirà a partir d’ara el tradicional mercadet de Nadal

La Fira de Santa Llúcia de Lleida ha obert aquesta tarda les seves portes al públic amb més parades i en una nova ubicació, la recentment renovada plaça Cervantes, que acollirà a partir d’ara aquesta cita nadalenca.

El trasllat de la Fira de Santa Llúcia des de la Rambla d’Aragó fins a la plaça Cervantes respon, segons la tinenta d’alcalde Dolors Arderiu, “a dos factors determinants com la comoditat i a la seguretat que ofereix la plaça a l’hora d’instal•lar les infraestructures necessàries per poder portar a terme aquest esdeveniment”.

Una altra de les novetats d’enguany és l’ampliació del mercadet, que passa de 3 a 10 parades. Així, als punts de venda ja existents en altres edicions d’arbres i de figuretes de pessebre, s’afegeixen una creperia, una torroneria, una parada de llaminadures i de xocolates i una de lots de Nadal.

Aquesta iniciativa es completa amb una renovació general de la imatge de la Fira, ja que les parades se situaran en 10 casetes de fusta amb l’objectiu de donar un aire més càlid, agradable i homogeni a aquest tradicional mercadet de Nadal.

Finalment, Arderiu ha subratllat que “totes aquestes novetats de la Fira de Santa Llúcia ajudaran a dinamitzar el Centre Històric i la Zona Alta de la ciutat, convertint-se en un pol d’atracció per a la ciutadania”. Inclou arxiu de so de Dolors Arderiu

La fira romandrà oberta fins el proper 24 de desembre.

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Information service Telephone 010 010 Information and conditions of use Service for deaf or hearing impaired and/or phonation
Addresses, telephones and faxs
paeria@paeria.cat

View this site in:
Mobile version | Classic version

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.