Veure les notícies destacades   Veure totes les notícies  

Festa Fi de temporada del Moto Club Segre

Data de publicació: 10/1/2015

La regidora Ball ha assistit a l’acte, al local social de la partida de Rufea, en què es celebren els èxits esportius de l’entitat i es lliuren diversos premis

ESPORTS

El Moto Club Segre ha acomiadat la temporada 2014 amb una festa de cloenda que s’ha fet al local social de la partida de Rufea de Lleida. La regidora Maria Rosa Ball ha assistit a l’acte en què s’han celebrat els èxits esportius del Moto Club i es lliuren diversos premis. Els pilots de l’entitat que han obtingut un calaix al podi, en l’àmbit català o espanyol, durant el 2014 han estat obsequiats amb un premi. A més, com cada any, s’ha guardonat els primer, segon, tercer i quart classificats de cada categoria del Trofeu Moto Club Segre. La trobada ha comptat amb uns 180 assistents.

Jose Luis Martinez ha estat el primer classificat en la categoria MX1, seguit de Ot Monsonis, Aleix Diaz i Sergio Castro en segona, tercera i quarta posició. El més ràpid de la categoria MX2 ha estat Oriol Casas. El segon, tercer i quart classificats d’aquesta categoria han estat Guillem Navas, Nil Pons i Xavier Cabezas, respectivament. La categoria dels veterans, MX3, ha estat liderada per Alfred Camps, seguit d’Angel Davins, Albert Armengol i Jordi Coletas. Joel Cañadas, Xavier Camps i Carlos Prat han obtingut la primera, segona, tercera i quarta posició de la categoria dels més menuts, MX50. El líder de la categoria MX65 ha estat Marc Pamias, seguit de Edgar Canet, Adria Monne i Daniela Guillen. I per acabar el tercer classificat de la categoria MX85 ha estat Jaume Gaya. Per davant de Gaya s’ha classificat Marc Tarragona i en primer lloc, Eric Tomàs.


<< Tornar