Veure les notícies destacades   Veure totes les notícies  

Lleida rep la visita de sis bloggers experts en turisme

Data de publicació: 2/6/2012

Han fet un recorregut a peu per la ciutat i han degustat la gastronomia típica lleidatana, amb vins de la DO Costers del Segre. El grup de bloggers participen en una iniciativa innovadora que recorre 1.000 quilòmetres en AVE per conèixer cinc destinacions d’AVExperience

TURISME DE LLEIDA

Lleida ha rebut aquest dissabte la visita de sis bloggers experts en turisme i viatges. Aquest grup de bloggers participa en una iniciativa innovadora que consisteix en fer un recorregut de prop de 1.000 quilòmetres en AVE per conèixer i gaudir de cinc destinacions turístiques d’AVExperience, entre les quals s’inclou la capital del Segrià. En aquesta visita, els bloggers han fet un recorregut a peu per la ciutat, que ha culminat al conjunt monumental del Turó de la Seu Vella, on han visitat la catedral vella i el Castell del Rei-La Suda. A més, han degustat la gastronomia típica lleidatana, acompanyada de vins de la DO Costers del Segre.

Lleida és la quarta destinació d’aquest Blogtrip d’AVExperience, que permet als seus participants conèixer de primera mà la variada oferta d'activitats mentre gaudeixen de la comoditat i els avantatges de desplaçar-se a través de l'Alta Velocitat, de viatjar "on vols arribar com vols arribar". Les altres destinacions que s’inclouen en el trajecte són Valladolid, Segòvia, Saragossa i Tarragona, on finalitza demà aquesta experiència. És el primer Blogtrip en AVE a Espanya, que proposa gaudir de les destinacions turístiques més atractives, connectades per l'Alta Velocitat. En aquest cas, es tracta de 940 quilòmetres de noves emocions que ofereixen una nova manera de descobrir Espanya.

El Blogtrip, innovador pel seu caràcter ferroviari, multidestinació i multidisciplinari, es pot seguir a través dels perfils de Facebook i Twitter de AVExperience i al bloc http://blog.avexperience.es/.

Turisme en AVE

Amb el nom AVExperience es comercialitzen paquets turístics únics i innovadors que uneixen el viatge en alta velocitat amb l'experiència turística en destinació. Amb AVExperience el viatger té la possibilitat de dissenyar l'escapada a mida, combinant el viatge en alta velocitat amb la visita turística a la destinació. AVExperiencie ofereix una manera de fer turisme desplaçant entre pobles de la forma més àgil, còmoda, segura i sostenible. La Xarxa de Ciutats AVE, en la qual s’inclou Lleida, és l'associació de destinacions turístiques d'Espanya connectats per l'Alta Velocitat que neix amb l'objectiu de promocionar les ciutats que la integren sota una estratègia comuna.

Bloggers en AVE

Les persones que participen en el Blogtrip d'AVExperience són especialistes en Social Mitjana amb una àmplia trajectòria en turisme i viatges. L'experiència viscuda per aquest grup d'experts servirà com a referència a aquelles persones que desitgin passar una estada a través d'AVExperience. Per conèixer qui són http://blog.avexperience.es/blogtrip.


<< Tornar