Pressupost 2018 - Ajuntament de LleidaLa Paeria - Ajuntament de Lleida

Participa

Fes arribar els teus suggeriments o dubtes en relació al projecte de pressupost de Lleida per l'any 2018

Els camps amb * són obligatoris.

Dades personals
*
Forma de contacte
*
Suggeriments o dubtes *

En compliment de la Llei 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i de la llei 34/2002, d'11 de juliol de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSICE), li informem que les dades subministrades en aquest acte i posteriorment, inclosa l'adreça de correu electrònica, s'incorporaran a un fitxer del qual és responsable La Paeria – Ajuntament de Lleida, Pl. Paeria, 1.

La finalitat del fitxer és formalitzar i gestionar la inscripció a la jornada i també enviar-li per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic, informació publicitaria sobre activitats organitzades per La Paeria – Ajuntament de Lleida o altres institucions o empreses.

** Si no desitja que es tractin les seves dades personals per rebre informació publicitària, marqui aquesta casella anomenada "No rebre informació publicitària".

L'interessat té dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament de les seves dades, remetent una carta certificada que contindrà el nom i cognoms, el domicili a efectes de notificacions, la fotocòpia del DNI i el contingut concret del dret exercitat.

De conformitat amb l'article 6 de la LOPD, l'interessat dóna el seu consentiment de forma expressa per a que les seves dades siguin tractades en els termes establerts, manifiestant que responen a la realitat i obligant-se a comunicar qualsevol modificació o variació.