Català Español English
La Paeria - Ajuntament de Lleida
Premi Smart People with Smart Ideas

Inici > Candidatures presentades

Candidatures presentades

Tours virtuals Street View per negocis - Ponent360

Tours virtuals Street View per negocis - Ponent360

Ponent360 és una empresa de Lleida que utilitza la tecnologia de Google per realitzar recorreguts virtuals per l'interior dels negocis, visibles des de tot tipus de dispositius. Maximitzem la presència a la xarxa dels nostres clients perquè els seus negocis destaquin visualment sobre els altres en totes les plataformes existents, Google Local, Google Maps, Google+, Street View, web, xarxes socials.

Web Ponent360

Navegació avançada

My Business

Kiuget: Local Smart Marketing

Kiuget: Local Smart Marketing

Plataforma de màrqueting intel·ligent de proximitat amb un clar objectiu d'atreure el públic (smart human traffic) als negocis, comerços, àrees geogràfiques i esdeveniments de tot tipus: socials, festius, esportius, lúdics, etc. (smart màrqueting mobile). Les eines tradicionals de màrqueting que sempre han funcionat, traslladades al món digital mitjançant tècniques de Loyalty 3.0 (Motivation + Big Data + Gamification).

Enllaç demostratiu 1

Enllaç demostratiu 2

Enllaç demostratiu 3

Smart Medical Solutions, salut en xarxa

Smart Medical Solutions, salut en xarxa

L'aparició de les tecnologies de la Informació i la comunicació (TIC) i la seva aplicació al món de la salut convida a crear nous canals de comunicació entre pacients i professionals de salut i entre aquests dins de la seva activitat laboral diària per tal de poder oferir als pacients el millor servei de la manera més eficient i eficaç. És per això que apostem per la mobilitat de la informació amb el software de gestió clínica integral MEDKIA per a professionals de salut, que permet la comunicació amb els seus pacients tant de forma presencial com virtual a partir de plataformes com és la web de salut en línia LleidaSalut, a través d'on els usuaris de salut poden gestionar el seu historial mèdic en línia, localitzar el seu professional de salut de confiança i realitzar consultes de salut a diversos facultatius i professionals de diverses especialitats.

Web LleidaSalut

Web medkia

Headmouse de Lleida per tot el mon

Headmouse de Lleida per tot el mon

La Universitat de Lleida ofereix gratuïtament, mitjançant la càtedra Indra-Fundación Adecco, dues eines d’accessibilitat: HeadMouse i VirtualKeyboard que faciliten l’accés a les noves tecnologies d’una persona amb discapacitat física. Utilitzat en 95 països, més de 385.000 descarregues: Brasil 15%, Mèxic 13%, Argentina 14%, Espanya 9%, Xile 8%, USA 3%, etc, més de 150 referències en mitjans de comunicació.

Disponibles a:
http://robotica.udl.cat
http://www.tecnologiasaccesibles.com

Enllaç demostratiu 1

Enllaç demostratiu 2

Enllaç demostratiu 3

Plunge Interactive

Plunge Interactive

Plunge Interactive és una companyia de desenvolupament de jocs per a tercers, ubicada a la zona alta de Lleida. Va ser fundada el Febrer del 2011 per un equip d'experts en el món dels videojocs.

Al seu portfolio destaquen títols que han conquerit les primeres posicions arreu del món, acumulant milions de descàrregues. Els seus clients es distribueixen a Europa i, sobretot, als Estats Units. Actualment, les oficines concentren prop de 30 professionals, majoritàriament programadors, però també artistes, testers i dissenyadors.

Qualitat en la execució i cura en la comunicació són les claus de l'èxit de Plunge Interactive.

Web Plunge Interactive

Blackpier

Blackpier

Sastreria online que li permet dissenyar i personalitzar el seu vestit y camisa a mesura en menys de 15 minuts.

  • Garantia d’ajust perfecte.
  • Oblidis de les talles estàndards que no s’ajusten a les seves mesures corporals. Vestits i camises confeccionats artesanalment per vostè.
  • Presa de mesures fàcils en menys de 10 minuts.
  • Configuració il·limitada. Mes d’un milió de combinacions possibles.
  • Enviaments gratuïts a tot el món.

Segueix els passos de l’assistent virtual de Blackpier i podrà aconseguir el seu propi estil en tan sols uns clics al millor preu. A més, mitjançant BlackpierGo ara podrà pagar la seva comanda després de rebre-la a casa seva. Compri avui, provi el vestit i/o camisa i pagui després.

Web Blackpier

Agrifood - Tecnologia en nutrició animal

Agrifood - Tecnologia en nutrició animal

Publicació on s'analitza de manera pràctica i fàcil les àrees en les que es poden utilitzar les noves tecnologies amb l'objectiu de millorar els processos productius i de gestió de la informació, centrant-se en la nutrició animal.

Publicació: Tecnologia en nutrició animal

FAED Drone Project

FAED Drone Project

La idea principal d'aquest projecte és l'ús d'un avió no tripulat per portar volant un desfibril·lador electrònic automatitzat (AED) quan una emergència cardíaca està succeint.

Web del projecte FAED

WAYDN. What are you doing now?

WAYDN. What are you doing now?

WAYDN és una companyia lleidatana que gestiona una xarxa de blocs i microblocs que genera actualment més de 3 milions de pàgines vistes mensuals. Els continguts dels diferents blocs son de temàtica d'oci, ocupació, serveis ciutadans i tecnologia.

WAYDN va començar l'any 2007 en el que va crear la xarxa de microblocs KHACES.COM, el primer servei de microblogging de l'estat espanyol que acumula més de 8 milions d'actualitzacions d'estat, de no més de 140 caràcters, enviades pels usuaris.

Enllaç demostratiu 1

Enllaç demostratiu 2

Enllaç demostratiu 3

CityMes

CityMes

Plataforma SaaS per la gestió de la atenció ciutadana a través de canals de missatgeria instatanea.

Enllaç demostratiu 1

SmartCAT, l'estratègia smart de Catalunya

SmartCAT, l'estratègia smart de Catalunya

SmartCAT pretén convertir el país en una Smart Region o territori intel·ligent de referència internacional que aprofiti l'ús de la tecnologia i de la informació digital per innovar en els serveis públics, impulsar el creixement econòmic i promoure una societat més intel·ligent, sostenible i integradora. Es preveu desplegar un programa que integri i coordini les iniciatives locals i supralocals, doni suport a les empreses i impulsi iniciatives smart en clau de país.

Enllaç demostratiu 1

Cobertura mòbil GENCAT

Cobertura mòbil GENCAT

Cobertura Mòbil és un projecte col·laboratiu que, a partir de les dades enviades pels dispositius mòbils dels usuaris que en descarreguin l'aplicació, aporta informació contínua de l'estat de cobertura de telefonia mòbil en funció de la seva ubicació. El processament de les dades agregades per tots els dispositius genera un mapa de l'estat de la xarxa a tot el país i permet conèixer de forma acurada aquelles àrees o punts que necessiten actuacions o millores.

Enllaç demostratiu 1

Enllaç demostratiu 2

Enllaç demostratiu 3


© Ajuntament de Lleida | Avís legal | Accessibilitat
informatica@paeria.cat