Català Español English
La Paeria - Ajuntament de Lleida
Premi Smart People with Smart Ideas

Inici > Benvinguda

Benvinguda

L’Ajuntament de Lleida va convocar la segona edició del Premi Smart People with Smart Ideas amb l’objectiu de premiar les persones, empreses o entitats que van idear nous conceptes, productes i serveis que generen millores i transformacions en la vida de les persones i la societat o que van incidir de forma innovadora o significativa en el mercat; projectes desenvolupats a partir de les seves idees i de l’ús intel·ligent i innovador dels mitjans tecnològics i dels serveis que permeten aquests mitjans i les telecomunicacions.

Aquest premi cerca, bàsicament, guardonar persones, empreses i entitats amb la capacitat de convertir una idea en un producte, servei o procés concret, aplicat en algun àmbit de la realitat, basant-se en l’ús de les noves tecnologies i serveis, i que aquesta idea afavoreixi un canvi de paradigma i una millora en el dia a dia de les persones.

El premi reconeix l’activitat creativa i transformadora en un nou món global i en xarxa. Per tant, tota la seva dinàmica i activitat es basa, també, en aquest nou entorn, així com en les persones i empreses amb capacitat per moure’s, relacionar-se, crear, expressar-se, participar i créixer en aquest entorn.


© Ajuntament de Lleida | Avís legal | Accessibilitat
informatica@paeria.cat