Lleida Marxa

Le texte qui suit est traduit par un traducteur automatique de Google.

La plaça Cervantes acull el tradicional Mercat de Santa Llúcia

Data de publicació: 4/12/2017

El tinent d’alcalde Rafael Peris ha visitat les parades d’aquest mercat nadalenc que romandrà obert fins al 24 de desembre

El divendres 15 de desembre obriran el d’Artesans, a la plaça de la Catedral, i el de Nadal, davant l’Auditori

REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA CIUTAT, DEL COMERÇ, DEL TURISME I DE L'OCUPACIÓ I L'EMPRENEDORIA

La plaça Cervantes acull el tradicional Mercat de Santa Llúcia que se suma al de l’associació de comerciants dels carrers Democràcia i Remolins que va obrir el seu “Nadal al carrer” la setmana passada. El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, ha saludat els paradistes d’aquest mercat nadalenc que romandrà obert fins al 24 de desembre.

A les parades habituals del Mercat de Santa Llúcia s’hi poden trobar figuretes de pessebre, llums i complements nadalencs, arbres de nadal i altres ornaments fets amb vesc i altres productes naturals.

Lleida tindrà els seus carrers plens d’activitats comercials i festives durant aquestes festes nadalenques. Així, el Mercat d’Artesans estarà obert del 15 de desembre al 5 de gener, a la plaça catedral; el Mercat de Nadal al carrer Pi i Maragall, del 15 de desembre al 7 de gener; i les edicions nadalenques del mercat de l’Hort a la Taula els dies 16 i 17 de desembre a la plaça Sant Joan.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Service d'information
Téléphone 010 010 Information et conditions d'utilisation Service pour sourds ou malentendants et/ou la phonation
Adresses, téléphones et fax municipaux
paeria@paeria.cat

Voir ce site:
version Mobile | version Classique

© Ajuntament de Lleida | Avís légal
Accessibilité
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.