Lleida Marxa

Le texte qui suit est traduit par un traducteur automatique de Google.

Carme María Martín López, estudiant d’Il·lustració de l'Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol, dissenyarà el calendari de la fundació Àmbit Prevenció de Barcelona

Data de publicació: 7/12/2017

Forma part d'una campanya de sensibilització contra la violència de gènere

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA I ELS ESPORTS

La fundació Àmbit Prevenció de Barcelona dissenya cada any un calendari com a part de la campanya de sensibilització i incidència contra les violències de gènere, dins del projecte SiempreVivas. La proposta d’aquest any gira entorn de les violències masclistes als espais públics i s’ha proposat la seva elaboració als estudiants de segon del cicle formatiu de grau superior d'Il·lustració l'Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol de Lleida.

L’encàrrec que es va fer als alumnes era molt lliure i obert, deixant molt d’espai a les seves aportacions personals, però sobretot es va recalcar que es volia mostrar la dona des d’una actitud d’empoderament, fugint de la posició de víctima. Aquesta llibertat en el plantejament ha donat com a resultat una varietat estilística i temàtica que tant l’Escola com la Fundació han valorat molt satisfactòriament.

Els estudiants van treballar en projectes individuals tutoritzats per part d'un equip de professors que també va fer una preselecció dels projectes enviats a la fundació per fer la tria final. La guanyadora va ser Carme María Martín López i, donada la gran qualitat dels treballs presentats, la Fundació va decidir concedir dos accèssits, a Aaron de San Mateo i Mireia Turón.

Aquest calendari serà maquetat i preparat per la seva impressió per part de la persona guanyadora durant aquest mes, i es preveu que les il·lustracions dels finalistes també tinguin una difusió visual en altres formats. Els calendaris s'editaran i distribuiran de forma gratuïta arreu de Catalunya.

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Service d'information
Téléphone 010 010 Information et conditions d'utilisation Service pour sourds ou malentendants et/ou la phonation
Adresses, téléphones et fax municipaux
paeria@paeria.cat

Voir ce site:
version Mobile | version Classique

© Ajuntament de Lleida | Avís légal
Accessibilité
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.