Lleida Marxa

Le texte qui suit est traduit par un traducteur automatique de Google.

30 anys de solidaritat i servei de l’Associació Esclat

Data de publicació: 11/11/2017

El tinent d’alcalde Joan Gómez ha assistit a la celebració de les tres dècades de l’entitat, que engloba l’obra social del santuari-parròquia de Santa Teresina, amb el Centre Obert “Pare Palau”, les colònies i casal d’estiu, i el programa d’intervenció amb famílies, entre altres projectes

REGIDORIA DE LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA, DRETS CIVILS I COOPERACIÓ

L’Associació Esclat està d’aniversari. Celebra 30 anys d’activitat solidària i de servei, amb especial dedicació a l’atenció de les persones més vulnerables. L’entitat, sense ànim de lucre, engloba l’obra social del santuari-parròquia de Santa Teresina, amb el Centre Obert “Pare Palau”, les colònies i el casal d’estiu o el programa d’intervenció amb famílies, entre altres projectes. El tinent d’alcalde Joan Gómez ha assistit aquesta tarda a l’acte organitzat per celebrar les tres dècades de l’entitat, al qual han assistit desenes de voluntaris i voluntàries que participen en els projectes socials de diferents camps d’actuació. Gómez ha destacat el treball, la dedicació i el compromís que l’entitat i els seus membres mostren en les seves accions, que es poden veure en el dia a dia, amb les classes de reforç i l’atenció a la infància i l’adolescència en situació de risc social, amb els programes d’ajuda d’aliments, els cursos de formació o el suport i l’assessorament a famílies. També desenvolupen accions a l’educació, de recapte d’aliments i d’atenció a les persones temporeres.

L’acte d’aquesta tarda ha començat amb la presentació del tresorer de l’entitat, Jordi Aixalà, seguida de les intervencions del president de l’entitat, Pere Cuesta; el vocal de la junta, Josep Tarraubella, que ha estat un dels fundadors, i del voluntari, Xavier Sirera. També hi han intervingut la treballadora social Isabel Montanera, i el director del Centre “Pare Palau”, Javier de Frutos. Cadascú ha explicat la seva vinculació i la seva experiència en aquest entorn, en què es fa palès el treball, l’entrega i l’estima pel que fan, dedicant temps i recursos als demés. Igualment, el col·laborador de l’associació, Timoteo Lorenzo, ha reflexionat sobre la convivència, el compromís i la solidaritat. L’acte ha acabat amb l’actuació musical del professor Ramon Prunera i amb un refrigeri per als assistents. Després s’ha celebrat la missa d’acció de gràcies a la parròquia de Santa Teresina.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Service d'information
Téléphone 010 010 Information et conditions d'utilisation Service pour sourds ou malentendants et/ou la phonation
Adresses, téléphones et fax municipaux
paeria@paeria.cat

Voir ce site:
version Mobile | version Classique

© Ajuntament de Lleida | Avís légal
Accessibilité
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.