Lleida Marxa

Le texte qui suit est traduit par un traducteur automatique de Google.

Escalada indoor per a joves

Data de publicació: 11/11/2017

L’Agenda Jove ha incorporat un taller d’iniciació a l’escalada en la modalitat que es practica a l’interior de recintes, que es fa amb la col·laboració de Boulder Indoor. La professora és Maria Stefania, voluntària europea al departament de Joventut i escaladora reconeguda

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES PER ALS DRETS DE LES PERSONES

L’Agenda Jove de la Paeria ofereix als joves de la ciutat l’oportunitat d’iniciar-se i practicar escalada indoor. El departament de Joventut ha inclòs un taller d’iniciació a l’escalada en la seva modalitat a recintes coberts i tancats, a càrrec de Maria Stefania, voluntària europea a Joventut i escaladora reconeguda.

L’activitat s’adreça a joves de 13 a 30 anys i es fa amb la col·laboració de Boulder Indoor, ubicat al carrer Termens, a Magraners. L’ objectiu és que els joves coneguin i practiquin aquest esport, alhora fan una activitat de lleure saludable. El taller s’ha programat per als divendres, del 27 d’octubre fins al 24 de novembre, de 17 a 21.30 h. Es fan dos grups en funció de l’edat dels participants: de 13 a 17 anys (de 17 h a 19 h) i de 18 a 30 anys (de 19.30 h a 21.30 h).

El taller s’emmarca dins la programació de tardor del departament de Joventut.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Service d'information
Téléphone 010 010 Information et conditions d'utilisation Service pour sourds ou malentendants et/ou la phonation
Adresses, téléphones et fax municipaux
paeria@paeria.cat

Voir ce site:
version Mobile | version Classique

© Ajuntament de Lleida | Avís légal
Accessibilité
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.