Lleida Marxa

Le texte qui suit est traduit par un traducteur automatique de Google.

Lleida, un auditori a cel obert amb el Musiquem! 2017

Data de publicació: 7/10/2017

El Festival es clourà demà a l’Auditori Municipal amb un concert de la Coral Shalom i la col·laboració de diversos solistes vocals, dirigits per Robert Faltus

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA I ELS ESPORTS


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

El XII Festival Internacional Musiquem Lleida! ha transformat aquest dissabte la ciutat en un auditori a cel obert, amb una desena de concerts programats en quatre escenaris diferents, a més de la presentació del llibre ‘The Beatles. 501 Historias que deberías conocer’, de Jordi Melgosa, Ivan Moldes, Josep Molist i Jordi Zaragoza.

Aquest migdia, el grup Evoéh ha estat l’encarregat d’obrir les actuacions a la plaça Paeria, mentre el Trio Kahlo ho feia a l’IEI i el Cor Exaudio actuava al Museu de Lleida. Tots tres concerts han coincidit amb la presentació del llibre sobre els Beatles, que s’ha fet a la Biblioteca Pública, amb la presència de dos dels autors.

La tinent d’alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, ha assistit al concert de La Ruta de les Estrelles, que aquesta tarda ha repetit l’actuació d’ahir divendres, a la plaça Paeria. Paral·lelament, el Trio Salduie, primer, i el Duo Haize eta Zur i el Cor Exaudio oferien els seus recitals al pati de l’IEI.

Aquesta la tarda també hi ha hagut les actuacions d’Evoéh i l’orquestra Basarab, a la plaça Ricard Vinyes, i d’en Bernat Català i el Trio Salduie, que repetia sessió, a l’església dels Pares Franciscans.

Torrebesses i el Vilosell són dues de les poblacions que també han acollit sengles concerts del grup vocal Mezzos i de la formació Dos de Lis.

El Festival internacional Música 2017 es clourà demà a l’Auditori amb un concert de la Coral Shalom, amb diversos solistes vocals i l’orquestra del festival Musiquem Lleida, dirigida per Robert Faltus. El repertori estarà format per les peces “Requiem” i “A little Jazz Mass” del compositor Bob Chilcott.

Musiquem Lleida! és una iniciativa de la Coral Shalom, que té el suport i la col·laboració de la Paeria. L’objectiu és apropar la música a la ciutadania, a través de múltiples concerts gratuïts de grups procedents d’arreu del territori.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Service d'information
Téléphone 010 010 Information et conditions d'utilisation Service pour sourds ou malentendants et/ou la phonation
Adresses, téléphones et fax municipaux
paeria@paeria.cat

Voir ce site:
version Mobile | version Classique

© Ajuntament de Lleida | Avís légal
Accessibilité
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.