Lleida Marxa

Le texte qui suit est traduit par un traducteur automatique de Google.

La Jove Cambra Internacional celebra el 49è Congrés de la JCI de Catalunya a Lleida

Data de publicació: 7/10/2017

El tinent d’alcalde Rafael Peris saluda els participants, que han celebrat l’assemblea general al Castell Templer de Gardeny

REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA CIUTAT, DEL COMERÇ, DEL TURISME I DE L'OCUPACIÓ I L'EMPRENEDORIA

Lleida acull aquest cap de setmana el 49è congrés nacional de la Jove Cambra Internacional (JCI) de Catalunya. Durant el dia d’avui, el Castell templer de Gardeny ha estat escenari de l’assemblea general, on s’ha fet balanç de gestió de l’equip directiu i on s’han desenvolupat diverses activitats des del concurs de debats entre joves fins al vermut electrònic.

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Comerç, Turisme, Ocupació i Emprenedoria, Rafael Peris, ha saludat els participants en el congrés, que demà ha d’escollir el president, que ha d’estar al capdavant de l’entitat a Catalunya els pròxims anys.

Acompanyant al tinent d’alcalde han estat l’actual presidenta de la JCI de Catalunya, Xènia Castelltort Pedragosa, i el president de Lleida, Noè Bosch Barrufet.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Service d'information
Téléphone 010 010 Information et conditions d'utilisation Service pour sourds ou malentendants et/ou la phonation
Adresses, téléphones et fax municipaux
paeria@paeria.cat

Voir ce site:
version Mobile | version Classique

© Ajuntament de Lleida | Avís légal
Accessibilité
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.