Lleida Marxa

Le texte qui suit est traduit par un traducteur automatique de Google.

TV Lleida emetrà el pròxim dijous l’òpera ‘Goyescas o los majos enamorados’

Data de publicació: 7/10/2017

L’Ajuntament de Lleida va estrenar el 7 de maig, al Teatre de la Llotja, aquesta producció musical que serà redifosa altres tres vegades els dies següents

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA I ELS ESPORTS


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

TV Lleida emetrà la pròxima setmana durant quatre dies l’opera ‘Goyescas o los majos enamorados’, una producció de l’Ajuntament de Lleida, que va ser estrenada el passat 7 de maig al Teatre de la Llotja.

El primer dia d’emissió serà el 12 d'octubre, a les 21.30 h, i la resta el divendres, a les 12 del migdia; el dissabte, 14 d'octubre, a les 22.30 h, i l’endemà, diumenge, a les 13 h.

Enric Granados va morir ara fa cent anys en el viatge de tornada procedent de Nova York després d’estrenar ‘Goyescas’ al Metropolitan Opera d’aquella ciutat. Va morir ofegat amb la seva esposa quan intentava salvar-la del naufragi que un submarí alemany va ocasionar al vaixell en què viatjaven.

L’Ajuntament de Lleida va produir aquesta òpera, la més coneguda del repertori de Granados per seguir celebrant els 100 anys de la seva mort. És una peça musical on l’amor i el desamor, la gelosia i l’enfrontament, la festa, la dansa i l’alegria són presents. Tots aquests temes són universals i segueixen sent actuals en el dia d’avui i és per això que també volem que sigui una posada en escena actual. L’espai i el moviment dels intèrprets, juntament amb la música, seran el fil conductor per explicar aquesta història. Tot el moviment escènic, realitzat per col·laboradors lleidatans, estarà acompanyat per un grup de ballarins d’arrels de dansa espanyola amb la complicitat de la dansa contemporània.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Service d'information
Téléphone 010 010 Information et conditions d'utilisation Service pour sourds ou malentendants et/ou la phonation
Adresses, téléphones et fax municipaux
paeria@paeria.cat

Voir ce site:
version Mobile | version Classique

© Ajuntament de Lleida | Avís légal
Accessibilité
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.