Lleida Marxa

Le texte qui suit est traduit par un traducteur automatique de Google.

Àngel Ros ratifica el compromís de la Paeria “amb la convivència, la concòrdia, el diàleg i l’Estat de Dret com a marc on viure en democràcia i llibertat”

Data de publicació: 6/10/2017

Declaració institucional de l’alcalde de Lleida en Ple Municipal

ALCALDIAVersió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha ratificat avui el compromís de la Paeria “amb la convivència, la concòrdia, el diàleg i l’Estat de Dret com a marc on viure en democràcia i llibertat”.

El paer en cap ha iniciat el Ple Municipal amb una declaració institucional després dels esdeveniments de l’1 d’octubre. Àngel Ros ha rebutjat “tot tipus de violència física, verbal o emocional i, en particular, la que es va donar en alguns col·legis electorals” el passar diumenge.

La cohesió i la convivència a la nostra ciutat, per la qual, des de les diferències, treballem tots els paers, és un bé al qual no volem renunciar”, ha assenyalat l’alcalde, que ha demanat “respecte per a totes les idees, per a tots els pensaments i per a totes les sensibilitats. La pluralitat ens enriqueix i no hi hem de renunciar”.

Àngel Ros ha remarcat que “la convivència es construeix amb pau i respecte, i una comunitat que no es basa en aquests valors perd la seva raó de ser i està abocada al fracàs com a comunitat”.

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Service d'information
Téléphone 010 010 Information et conditions d'utilisation Service pour sourds ou malentendants et/ou la phonation
Adresses, téléphones et fax municipaux
paeria@paeria.cat

Voir ce site:
version Mobile | version Classique

© Ajuntament de Lleida | Avís légal
Accessibilité
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.