Lleida Marxa

Le texte qui suit est traduit par un traducteur automatique de Google.

L’alcalde de Lleida fa una crida al seny i al diàleg, critica el referèndum sense garanties i rebutja les actuacions policials desproporcionades

Data de publicació: 1/10/2017

Àngel Ros: “que demà comenci el diàleg entre els Governs de Madrid i de Barcelona per poder resoldre aquesta crisi institucional greu i que, mitjançant aquest diàleg, es trobi el marc de relació entre Catalunya i la resta d’Espanya que pugui ser assumit per la majoria de catalans”

ALCALDIAVersió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha fet avui una crida al seny, a la calma i a la convivència. “Hem arribat a l’1 d’octubre amb el referèndum sense cap garantia que molts demòcrates no volíem que es realitzés. Aquest referèndum no s’ha aturat i, a partir d’aquí, demano als ciutadans i a les ciutadanes una convivència i un civisme màxim, i demano a les forces policials una actuació, en tots els casos, proporcional i amb respecte a les persones”. Àngel Ros ha remarcat que el referèndum de l’1 d’octubre no podia legitimar decisions polítiques importants.

El paer en cap ha fet una crida al seny, a la calma i a la convivència i perquè “demà comenci el diàleg entre els Governs de Madrid i de Barcelona per poder resoldre aquesta crisi institucional greu i que, mitjançant aquest diàleg, es trobi el marc de relació entre Catalunya i la resta d’Espanya que pugui ser assumit per la majoria de catalans”.

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Service d'information
Téléphone 010 010 Information et conditions d'utilisation Service pour sourds ou malentendants et/ou la phonation
Adresses, téléphones et fax municipaux
paeria@paeria.cat

Voir ce site:
version Mobile | version Classique

© Ajuntament de Lleida | Avís légal
Accessibilité
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.