Lleida Marxa

Le texte qui suit est traduit par un traducteur automatique de Google.

La Fira de Sant Miquel celebra el Dia del Segrià

Data de publicació: 30/9/2017

El paer en cap, Àngel Ros, presideix la recepció oficial als alcaldes de la comarca, amb la presidenta del consell comarcal, María José Invernón, i el vicepresident de la Diputació i alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, al capdavant

FIRA DE LLEIDA

El paer en cap, Àngel Ros, ha presidit aquest matí la recepció a la corporació comarcal i als alcaldes de diversos municipis del Segrià, encapçalats per la presidenta del Consell, María José Invernón, i el vicepresident de la Dipoutació i alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, amb motiu de la celebració del Dia del Segrià a la Fira de Lleida.

L’alcalde de Lleida, al marge de remarcar les xifres rècord amb què enguany la Fira ha organitzat la 63a edició, amb plena ocupació del recinte, ha assenyalat que “la Fira de Sant Miquel és la fira de la comarca i del territori” i els ha convidat a visitar-la i a participar-hi. El paer en cap ha recordat tot el que els visitants es trobaran al recinte firal, dedicat al sector agrícola i a les noves innovacions tecnològiques que es presenten enguany.

Per la seva banda, María José Invernón ha posat en relleu el treball en comú d’alcaldes i regidors per fer comarca i ha destacat la pinya que enguany s’ha fet amb els pagesos, davant la crisi que pateix el sector de la fruita.

L’alcalde Ros ha lliurat a la presidenta del Consell del Segrià la litografia oficial de la Fira d’enguany, obra de Perico Pastor, i, alhora, Invernón li ha lliurat al paer en cap la reproducció del primer premi d’artesania, convocat per la institució comarcal. El paer en cap és la primera persona que ha rebut aquest detall, que identifica la comarca amb un arbre fruiter, arrelat a la terra, simbolitzant l’arrelament del consell al territori.

La tinent d’alcalde Sara Mestres ha assistit a l’acte, amb una representació dels alcaldes i regidors de la comarca, així com el director de la Fira de Lleida, Oriol Oró. La recepció s’ha fet al Club de l’Expositor, al Palau de Vidre, i després s’ha fet la tradicional hissada de la bandera del Segrià, a l’entrada del recinte firal. A continuació, els alcaldes han visitat i saludat els expositors de la fira. 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Service d'information
Téléphone 010 010 Information et conditions d'utilisation Service pour sourds ou malentendants et/ou la phonation
Adresses, téléphones et fax municipaux
paeria@paeria.cat

Voir ce site:
version Mobile | version Classique

© Ajuntament de Lleida | Avís légal
Accessibilité
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.