Notícies CULTURA

Gestió de les dades personals

Indiqueu la vostra adreça de correu electrònic i la vostra contrasenya per aquest servei (la contrasenya només existeix si us heu donat d'alta al servei des de la web).

Adreça de correu electrònic
Contrasenya

En cas de dificultat contacteu amb cultura@paeria.es (Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana)


Consideracions
· El responsable d’aquest fitxer és l’Ajuntament de Lleida amb CIF P2515100B i domicili Pl. Paeria núm.: 1, 25007 de Lleida.
· L'usuari sempre pot donar-se de baixa d'aquests serveis.
· En donar-se d'alta als serveis es rep una contrasenya que permet gestionar la subscripció o donar-se de baixa. També es pot demanar la baixa des de les notícies rebudes.
· Per a més informació, cal contactar amb :
Regidoria de Cultura
Av. Blondel, núm. 64
Tel. d'atenció ciutadana: 010
(Des de fora de Lleida 807 117 118)
Fax: 973 700 432
cultura@paeria.es
· Aquestes dades no es destinaran a altres finalitats ni tampoc es facilitaran a terceres parts, d'acord amb els principis de dades de caràcter personal que estableix la Llei orgànica de protecció de dades (Llei 15/1999, de 13 de desembre).
· L'usuari pot exercir el seu dret de rectificació, cancel·lació i oposició que li atorga la vigent Llei orgànica de protecció de dades (Llei 15/1999, de 13 de desembre) per mitjà de la mateixa aplicació continguda en el web o sol·licitant-ho personalment, per telèfon, per correu, fax o correu electrònic a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, citada anteriorment.