Inici
Classes magistrals
Cursos, conferències i tallers
Concursos
Concerts
Cantata
Altres activitats
Programa complet en format PDF
ALTRES ACTIVITATS

Disabte 4

Gimcana Lleida i Enric Granados
Aquest any, una de les activitats que us proposem per a la setmana cultural és un recorregut 'guiat' a través de telèfons mòbils per dotze espais de Lleida vinculats a la història del músic Enric Granados. Aquesta és la base d'una singular gimcana musical que s'ha posat en marxa amb l'objectiu de donar a conèixer d'una forma 'alternativa' la vida i obra del pianista i compositor lleidatà, del qual aquest any es commemora el centenari de la seva mort.
Ramon Llanes, professor del música de l’institut lleidatà Manuel de Montsuar -al costat de Lluís Herrera, de l'institut Ronda-, ha creat i impulsat aquesta original activitat pedagògica.
Amb l'ajuda d'aplicacions de text, imatges, àudios, vídeos, geolocalitzacions i codis QR, els participants han d’anar resolent una trentena de preguntes sobre Granados en un itinerari de poc més de 3 quilòmetres per 12 espais de la ciutat, activitats que el professor va ser seguint en temps real a través del mòbil.
Aquesta activitat es fa per equips, i poden participar-hi tant alumnes com famílies. La sortida es farà des de l’Auditori Enric Granados el dissabte 4 de febrer a les 10.00 hores.

Podeu consultar més informació AQUÍ.

Us podeu inscriure omplint el següent FORMULARI D'INSCRIPCIÓ, o directament a la consergeria del nostre centre, on us facilitaran la butlleta d'inscripció.

Dimarts 7

Juguem amb Granados
a càrrec de Clara Iglesias i Marta Castelló, profesores del centre. Gimcana adreçada als alumnes de piano de NE2 i NE3.

18.30 a 19.30 (aula 3.0)

EXPOSICIONS
Durant la Setmana Cultural, i al llarg de les dues setmanes següents:

- Exposició dels dibuixos participants en el 19è Concurs d’arts plàstiques, sota el tema "La música d'Enric Granados" (vestíbul del 2n pis del Conservatori)
- Exposició "Enric Granados, un músic universal", comisionada per Ramon Llanes i Lluís Marc Herrera (vestíbul del 3r pis del Conservatori)