Núria Marín Casas

Regidora Grup Municipal ERC-AVANCEM

Biografia


Nascuda el 13 de març de 1961, casada i mare de tres fills.

De molt jove ja participa activament en els diferents moviments i manifestacions culturals que s’han portat a terme en el territori i ciutat de la Lleida.

Té la Llicenciatura de Geografia i Història (Història de l’Art) UB i Estudis Professionals de Música (cant) Conservatori Municipal de Lleida.

L’activitat professional l’ha desenvolupat en l’àmbit de la docència en l’educació secundària, actualment és professora de Música en un institut públic a Lleida, on desenvolupa també tasques de gestió acadèmica.

Comença la seva activitat política com a membre fundador de la Crida a la Solidaritat en defensa de la Llengua, la Cultura i la Nació catalanes del Segrià on assumeix tasques de direcció en l’àmbit comarcal.

Entra a militar a ERC l’any 1989 a Lleida i des d’aleshores a participat activament tant en la militància de base com en diverses tasques de responsabilitat dins l’organització territorial del partit.

S’inicia en el Comitè Polític del Segrià, assumeix després la Secretaria d’Acció Cultural de l’Executiva Local de Lleida.

Continua les tasques de direcció dins l’organització territorial del partit en l’àmbit comarcal, essent la responsable la Secretaria de relacions Parlamentàries en una primera etapa i assumint la Secretaria d’Organització en una segona.

Continua la seva tasca a nivell Regional activant la Secretaria Regional de la Dona i exercint en el següent mandat el càrrec de Vicepresidenta de la Regional.

En aquest context ha participat en nombroses ocasions en l’elaboració de diversos documents programàtics a nivell territorial, en l’àmbit d’acció política, en l’àmbit de la Sectorial d’Educació (Pacte Nacional per l’Educació) i especialment els referents a l’àmbit a la Secretaria de la Dona.

Consellera nacional per mandat del 24è Congrés Nacional.

Actualment és la Secretària de Formació de l’Executiva Regional.

 

Dades de contacte


Adreça electrònica: nmarin@paeria.es
Plaça Paeria, 1, 4a planta
Telèfon: 973 700 922

 

Resum de les declaracions que consten al Registre d’interessos de l’Ajuntament de Lleida – Mandat 2015-2019


 

Retribucions 2018


Dedicació Retribució Mensual Retribució Anual Assistències 2017
Assistències 7.948,35 €