Lleida Marxa

Data de publicació: 7/10/2017

La Plaça Paeria, igual que les places de molts ajuntaments, acull la concentració a favor del diàleg i la concòrdia


Els tinents d’alcalde Montse Mínguez, Xavier Rodamilans i Rafael Peris assisteixen a la crida ciutadana, convocada sota el lema #Parlem?/Hablamos?

El paer en cap, Àngel Ros, participa en una manifestació idèntica a Vielha, amb els alcaldes de Vielha, José Antonio Serrano; de Bossòst, Amador Marques; de Bausen, Veronique Fontan, i el diputat provincial Paco Boya

ALCALDIA

La Plaça Paeria, igual que altres places de molts ajuntaments, han acollit aquest migdia la concentració a favor del diàleg i la concòrdia, que sota el lema #Parlem?/Hablamos?, ha respost a la crida ciutadana, feta per manifestar la necessitat de trobar una sortida realista a l’actual situació de bloqueig en la relació institucional i política de Catalunya amb la resta d’Espanya. 

Els tinents d’alcalde Montse Mínguez, Xavier Rodamilans i Rafael Peris, juntament amb un bon nombre de ciutadans, han assistit a la concentració, on la major part d’aquests anaven vestits amb alguna peça de roba de color blanca o la duien a les mans, com a símbol d’aquesta necessitat de diàleg. Els participants també han mostrat cartells on es podia llegir el lema de la convocatòria i han donat veus en el mateix sentit, tot aixecant els braços enlaire.

Per la seva part, el paer en cap, Àngel Ros, ha participat en una manifestació idèntica a la plaça de l’Ajuntament de Vielha, amb els alcaldes de Vielha, José Antonio Serrano; de Bossòst, Amador Marques; de Bausen, Veronique Fontan, i el diputat provincial Paco Boya.

En finalitzar la concentració de Lleida, la tinent d’alcalde Montse Mínguez ha explicat que havia assistit a aquesta concentració sense símbols ni banderes per demanar als dos governs que tornin al diàleg, tan necessari en aquests moments. Tall de veu M. Mínguez.  


Versió de la notícia per imprimir


Àudio
Tall de veu M. Mínguez  (1,5 MB)


Compartir

 << Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.