Lleida Marxa

Data de publicació: 6/10/2017

Arrenca el Musiquem Lleida!


Una dotzena de grups participen en aquest festival, que organitza la Coral Shalom amb la col·laboració de la Paeria, oferint una vintena de concerts

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA I ELS ESPORTS

Les actuacions de Kahlo Piano Trio i La Ruta de les Estrelles han estat les encarregades d’obrir aquest vespre el Musiquem Lleida! 2017, el Festival Internacional de Música, que aquest cap de setmana arriba a la seva dotzena edició, portant l’art musical a diferents escenaris de la ciutat.

L’agrupació La Ruta de les Estrelles ho ha fet a la plaça Paeria, mentre que el Trio Kahlo ho feia a l’IEI. Ambdós grups formen part de la dotzena de formacions musicals d’arreu de l’Estat i de fora, que actuaran en una vintena de concerts fins al diumenge, amb propostes de diferents èpoques i experimentals per a tots els gustos i edats. Les altres són Bernat Català, el Cor Exaudio, duo Dos de Lis, Duo Haize eta Zur, Evoéh, el Grup Vocal Mezzos, I Colori dell’Armonia, l’Orquestra Basarab i el Trio Salduie, a més de la Coral Shalom.

Musiquem Lleida! és un festival organitzat per la Coral Shalom, amb el patrocini de la Regidoria de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports. que s’ha fet espai a la programació de la ciutat, que està obert a tothom i que ofereix la possibilitat de gaudir de diferents estils musicals al carrer o en equipaments culturals de la ciutat. A més dels escenaris de la plaça Paeria i l’IEI, estan previstes més actuacions al Museu de Lleida, l’església dels Pares Franciscans, la plaça Ricard Viñes i el CaixaForum.

L’objectiu és que en cada edició es busca l’equilibri dels diferents tipus de música per donar dinàmica i entreteniment al programa i ha posat en valor l’aspecte educatiu, donat que la ciutat és capdavantera en quant a educació.

La cloenda serà diumenge, 8 de març, a les 7 del vespre, a l’Auditori Municipal Enric Granados. Anirà a càrrec de la Coral Shalom, amb diversos solistes vocals i l’orquestra del festival Musiquem, dirigida per Robert Faltus. El repertori estarà format per les peces “Requiem” i “A little Jazz Mass” del compositor Bob Chilcott.

Programa de concerts

Dissabte, 7 d’octubre:

11:30 h - Museu de Lleida Cor Exaudio.

12:00 h - Pl. Paeria Evoeh.

12:30 h - Institut d’Estudis Ilerdencs Kahlo Piano trio

17:00 h - Institut d’Estudis Ilerdencs Trio Salduie.

17:30 h - Museu de Lleida I colori dell’Armonia.

17:30 h - Església Pares Franciscans Bernat Català.

18:30 h - Pl. Ricard Vinyes Evoeh.

18:30 h - Institut d’Estudis Ilerdencs Haize eta zur.

19:00 h – Pl. Paeria La ruta de les Estrelles.

19:30 h - Institut d’Estudis Ilerdencs Cor Exaudio.

19:45 h - Església Pares Franciscans Trio Salduie.

21:30 h - Pl. Ricard Vinyes Basarab Orquestra.

Diumenge, 8 d’octubre:


11:30 h - Institut d’Estudis Ilerdencs Haize eta zur.

11:30 h - CaixaForum Bernat Català.

12:00 h - Pl. Paeria Basarab Orquestra.

12:30 h - Museu de Lleida I colori dell’Armonia.

12:45 h - Institut d’Estudis Ilerdencs Dos de Lis.

12:45 h - CaixaForum Grup vocal Mezzos.

Concert de Cloenda:

19:00 h - Auditori Enric Granados Bob Chilcott: Requiem

Bob Chilcott: A Little Jazz Mass

Coral Shalom i solistes vocals.

Orquestra del festival Musiquem Lleida.

Robert Faltus, director


Versió de la notícia per imprimir


Compartir

 << Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.