Lleida Marxa
Inici Notícies

El Club Banyetes comença a mitjans de novembre el seu Tour Solidari per les escoles

Data de publicació: 10/10/2005

Els infants lleidatans elaboraran el Conte de Nadal que l'alcalde llegirà als Reis d'Orient el vespre del 5 de gener

EDUCACIÓ I INFÀNCIA

Web del Club Banyetes Enllaç extern Enllaç en nova finestra

Versió de la notícia per imprimir

Compartir:





Què és això?

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presentat aquest dilluns les activitats lúdico-pedagògiques del Club Banyetes als representants dels centres educatius lleidatans. La Paeria ha elaborat un programa d'activitats obertes a tots els infants de Lleida en què busca la implicació dels centres educatius de la ciutat. L'alcalde, Àngel Ros, ha assegurat que el Club Banyetes vol ser una eina de promoció dels valors de la solidaritat i el civisme.

Promoció de la solidaritat i el civisme
Una de les activitats programades pel Club Banyetes per aquest últim trimestre del 2005 és l'anomenat Tour Solidari, preparat per la companyia teatral Zum Zum. Pretén implicar la mainada amb el missatge d'en Banyetes per mitjà del ball i el cant en el concurs Canta i Balla. Les interpretacions dels infants s'enregistraran i les millors es penjaran al web del Banyetes perquè tothom pugui votar-les. El Tour Solidari s'iniciarà a mitjans de novembre i es perllongarà fins a la primera setmana de desembre. Alhora, està projectat generar un programa de televisió fruït dels enregistraments en totes les escoles que participin del projecte.

D'altra banda, els escolars lleidatans escriuran el Conte de Nadal que l'alcalde Àngel Ros llegirà als Mags d'Orient la nit de reis: cada escola seleccionarà els seus tres contes millors abans del 12 de desembre i aquests seran penjats al web del Banyetes per sotmetre'ls a votació; posteriorment un jurat escollirà el conte guanyador.

Activitats en xarxa
El Club Banyetes ha nascut amb l'objectiu de ser un espai de relació per a tots els nens i nenes. Per això, ha posat en funcionament un lloc web interactiu amb jocs, xats i un fòrum.

El Club Banyetes és una iniciativa de la Paeria, amb el suport de la Fundació Lleida Solidària i l'Aplec del Caragol, oberta a tots els infants de Lleida. Poden fer-se'n socis i amics a les seves escoles o al lloc web només omplint un formulari. Aleshores rebran a casa el conte Banyetes Rodamón, a més d'un carnet de soci amb els codis necessaris per xatejar i participar en el fòrum de la web.

D'altra banda, el Club Banyetes impulsa també en aquest curs una campanya solidària per aconseguir una aula d'informàtica per a la població de Markalà (Mali). L'any passat, més de 1.500 escolars lleidatans van participar en el concurs de dibuix d'en Banyetes.

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.