Lleida Marxa
Inici Notícies

Cappont disposarà de 500 m2 per a usos socials al nou mercat

Data de publicació: 10/7/2009

La proposta de Nictalia ha estat la guanyadora del concurs del Mercat de Cappont


Imatges virtuals 1. (1,8 MB) Document PDF
Imatges virtuals 2. (907,1 KB) Document PDF
Imatges virtuals 3. (6,1 MB) Document PDF

Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

El Consell Rector de l'Institut Municipal de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament de Lleida ha acordat aquest matí l'adjudicació a Nictalia-Mercadona del concurs per a la concessió d’obra pública relativa a la construcció i explotació d’un Equipament Comercial al Mercat Municipal Cappont. La tinenta d'alcalde Dolors Arderiu ha destacat que el nou equipament tindrà "una oferta comercial atractiva, variada i complementària" i que permetrà als seus usuaris gaudir, a la vegada, d'una àrea de mercat tradicional i d'un supermercat.

A més, el barri disposarà d'entre 400 i 500 metres quadrats per a usos socials al mateix edifici del mercat, com ara una ludoteca o un centre de dia per a gent gran. La regidora ha indicat que aquest punt va ser una millora proposada pels promotors i que, més endavant, en la redacció del projecte definitiu, es definirà quin ús es dóna a aquest espai.

Les obres començaran abans de finals d'aquest any i el termini d'execució marcat al concurs és de 18 mesos tot i que es podria concretar una durada inferior. L'edil ha destacat la qualitat de les dues ofertes presentades. La decisió s'ha pres per 6 vots a favor, 3 abstencions i 1 vot en contra.

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.