Lleida Marxa
Inici Notícies

Renovació de la flota d'autobusos de Lleida

Data de publicació: 22/3/2003

L'alcalde,Antoni Siurana i el president de SARBUS, Miquel Martí Carceller, han presentat públicament els nous vehicles d'autobusos de Lleida, que s'intergraran a la flota de manera immediata i que milloraran la qualitat del servei.

AUTOBUSOS

Nous pals de parada
Els autobusos estaran tot el dia a la rambla de Ferran

Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

Autobusos de Lleida ha invertit 1.983.744 Euros en 11 unitats noves que entraran en servei demà, 23 de març, amb millores importants, tant d'equipaments com de disseny. Destaquen especialment:

Millor accessibilitat i comfort
Rampa d'accés per a persones amb mobilitat reduïda
Paviment interior pla
Espai per a dues cadires de rodes, amb cinturó de seguretat
Sistema d'insonorització, climatització i música ambiental
Millora de l'impacte mediambiental
Nou disseny interior

Tos els autobusos estan preparats per incorporar el sistema d'informació a temps real (SAEI) i del nous sistema de validació i venda que s'implantaran en un futur pròxim.
Amb la incorporació d'aquestes 11 autobusos nous, l'antiguitat de la flota és reduirà d'11,71 a 6,4 anys, i l'adaptació per a persones amb mobilitat reduïda serà d'un 65%.

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.