Lleida Marxa
Inici Notícies

L’Agència Catalana de Certificació premia la campanya de promoció de la signatura digital de l’Ajuntament de Lleida.

Data de publicació: 30/10/2007

Accés-Institut Municipal d’Informàtica ha lliurat gratuïtament 1.200 llàpis de memòria USB amb certificats de signatura electrònica a la ciutadania, que permet realitzar 250 tràmits disponibles així com d'altres gestions de totes les administracions.

ACCÉS - Informàtica


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

L’Agència Catalana de Certificació (CATCert) ha atorgat el premi a la millor iniciativa d’ús i difusió de la signatura electrònica en les relacions entre administració i ciutadania a l’Ajuntament de Lleida, per la seva campanya de promoció de la signatura digital.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha recollit el premi avui al vespre en l’acte de lliurament celebrat a la Llotja del Mar de Barcelona, que ha comptat amb la presència d'uns 400 assistents entre els quals, les principals autoritats de les administracions públiques i els directius de les empreses capdavanteres en certificació digital.

El jurat de la tercera edició dels Premis CATCert de signatura digital ha valorat la campanya "La signatura a la butxaca", que desenvolupa l'Ajuntament de Lleida, per mitjà d'Accés-Institut Municipal d’Informàtica, així com altres accions realitzades en la xarxa municipal de telecentres i en el sector TIC lleidatà.

L'Ajuntament de Lleida, mitjançant 5 oficines habilitades, ha lliurat fins a la data més de 1.200 certificats de signatura digital a ciutadans i ciutadanes de Lleida. Alhora, Accés-IMI ha desenvolupat els aplicatius informàtics que possibiliten la connexió d'aquests certificats amb la Carpeta Ciutadana, carpeta virtual que integra en un únic lloc web, tots els tràmits de totes les administracions, posats al servei dels ciutadans.

En el transcurs del acte, l'alcalde de Lleida ha ressaltat la importància d'entitats com l'Agència Catalana de Certificació per assolir l'Administració en Xarxa i la interrelació entre tots els organismes públics perquè treballin conjuntament en benefici de la ciutadania. L'objectiu és fer la relació entre els usuaris i l'administració el més fluïda i accesible possible, sense divisió digital.

Els premis CATCert, que es lliuren en el transcurs del sopar de cloenda de les Jornades anuals de Signatura Electrònica, reconèixen l’esforç que fan les organitzacions en la promoció i l’ús de la signatura electrònica. El Departament d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya va guanyar la segona edició d’aquests premis amb els projectes Registre Electrònic d’Empreses Licitadores i Plataforma Electrònica de Contractació.

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.