Lleida Marxa
Inici Notícies

Signatura del conveni entre l’Ajuntament de Lleida i la clínica L’Aliança

Data de publicació: 30/10/2007

Per mitjà d’una permuta, la Paeria cedeix un solar de prop de 14.000 metres quadrats a Copa d’Or destinat a la construcció de la nova clínica i, a canvi, rep l’edifici de Prat de la Riba i els baixos de l’immoble de la mutualitat al carrer de la Premsa

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i l’administrador de la clínica L'Aliança, Eduard Spagnolo, han signat aquest dimarts el conveni que preveu la permuta per la qual l’Ajuntament de Lleida cedeix a la clínica un solar de 14.320,50 metres quadrats a Cappont qualificat com a equipament comunitari, concretament a la partida Copa d’Or, destinat a la construcció de la nova clínica. A canvi, la Paeria rep l’edifici de Prat de la Riba, 79-81, que actualment suma una edificació de 6.041 m2. El solar té una superfície de 990 metres quadrats. Així mateix, el conveni preveu que l’Ajuntament passarà a disposar dels baixos de l’immoble de la mutualitat del passatge de la Premsa, número 5, on actualment l’Aliança té uns consultoris mèdics.

L'alcalde, Àngel Ros, ha destacat en l'acte de formalització de l'acord que es tracta "una operació important des del punt de vista de la contribució als serveis de salut que es presten de Lleda tant des d'institucions públiques com privades". Ros ha explicat que l'Ajuntament destinarà a habitatges assistits per a gent gran i per a gent jove l'edifici on està situada en l'actualitat l'Aliança i ubicarà serveis complementaris educatius/lúdics "de tipus Escola Bressol/ Ludoteca" a l'actual zona de consultes externes del centre sanitari, al carrer La Premsa.

L'administrador de la clínica L'Aliança, Eduard Spagnolo, ha manifestat la seva satisfacció per l'acord assolit, que permetrà comptar amb un nou equipament sanitari i continuar "amb la vocació de millorar la qualitat i tracte" amb els pacients. Espagnolo ha explicat que justament ahir van rebre els tres projectes arquitectònics que concursaran per construir el nou equipament. La previsió és que a finals de 2008 es pugui escollir el projecte guanyador i començar el procés de les les obres, que tindran una durada aproximada de dos anys.

L'acte de signatura de l'acord ha estat presidit per l'alcalde, Àngel Ros, i hi han assistit l'administrador de la clínica L'Aliança, Eduard Spagnolo, el director dels SSTT de Salut, Sebastià Barranco, la tinenta d'alcalde Marta Camps i els membres del consell d'administració de la Clínica, que avui han mantingut una reunió a Lleida.

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.