Lleida Marxa
Inici Notícies

L’Ajuntament de Lleida difon i potencia les TIC a Municipalia

Data de publicació: 24/10/2007

Augmenta la presència de les noves tecnologies en aquesta edició de la fira

ACCÉS - Informàtica


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

Accés-Institut Municipal d’Informàtica, Localret i el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) celebren el proper divendres, dia 26, una sessió explicativa dels nous projectes TIC. La sessió "Nous Ajuntaments, Nous projectes TIC" tindrà lloc de les 9 a les 12 hores, al Saló de Congressos del Palau de Vidre.

La trobada abordarà temes com la Llei d’accés electrònic dels ciutadans als serveis públics, l’impacte que tindrà a les administracions públiques catalanes i les solucions que proposa el consorci AOC i els nous projectes de Localret per als governs locals. Participaran en aquesta sessió el president de Localret, Pere Navarro; la secretària d’Administració i Funció Pública del Departament de Governació de la Generalitat, Ma Teresa Aragonés; el director gerent del Consorci AOC, Joan A. Olivares, i el director de l’Agència catalana de Certificació–CATCert, entre d’altres experts.


Presència de les Noves Tecnologies

D’altra banda, l’Ajuntament de Lleida, per mitjà d’Accés-Institut Municipal d’Informàtica, contribueix a augmentar la presència de les noves tecnologies en l’edició 2007 de Municipalia tant en la celebració d’actes específics com en espais expositors. Així, monitors de la Xarxa Municipal de Telecentres lliuren a l’estand de l’Ajuntament de Lleida certificats de signatura digital i una memòria USB gratuïta a les persones que ho sol·liciten. A més, accés-Institut Municipal d’Informàtica ha instal·lat al Palau de Vidre un segon estand dedicat a la promoció de Lleid@tech, la marca de qualitat que engloba a les empreses tecnològiques lleidatanes.

Durant els dies de celebració de Municipàlia també es realitzaran, per part de personal tècnic d’Acces, cursos de formació d’usuaris i d'administració a les entitats que estan incorporant els programes desenvolupats a l’Ajuntament de Lleida. Entre altres entitats locals assistiran: Consorci d'Ocupació i Promoció Econòmica del Vallès, Consell Comarcal de la Conca del Barberà, Consell Comarcal de la Terra alta, Ajuntaments de l'Escala, Tabernes de Valldigna, Diputació de Castelló i altres…

També està previst que l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, en la seva condició de president de la comissió de Noves Tecnologies de la FEMP, rebi a Municipalia els principals polítics i tècnics vinculats a les TIC per conèixer l’experiència de Lleida en la implantació de la carpeta ciutadana, la xarxa wifi i la Xarxa Municipal de Telecentres, entre altres iniciatives. Igualment, i en el marc de la fira, divendres 26, se celebrarà el sopar de lliurament dels Premis AETI-Accés als millors treballs de fi de carrera d’Enginyeria Informàtica.

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.